Les Quatre Terres 1

9.3
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis Les Quatre Terres is een groot verbouwd wijnhuis gelegen in een schitterend wijngebied de Beaujolais met een geweldig uitzicht over de wijnranken. Alhoewel niet afgelegen zal de stilte u overweldigen.
De Beaujolais is prachtig, enigszins heuvelachtig met leuke wijndorpjes met wijncaves en kastelen. Het Franse Toscane. Door het massa toerisme nog niet ontdekt. Wij hebben gasten die al jaren achtereen bij ons logeren.

Het wijnhuis is gebouwd in carré vorm, dus met een groot binnenplein en bestaat uit 2 woningen. Met maximale privacy.
Deze luxe woning heeft een huiskamer ( 8x12 mtr). met open haard en sfeervolle zithoek en een open keuken . Het keukengedeelte is compleet en sfeervol.er is een nespresso en filter koffiezetapparaat. De woning grenst aan de tuin..
U zult zich hier dan ook meteen thuis voelen.
Het leefgedeelte is zeer comfortabel en luxueus ingericht, met 4 grote tuindeuren die een uitzicht op de tuin en de wijngaarden geven. 3 tuindeuren komen uit op het overdekt terras en 1 aan de achterkant van de woning.Hier is ook een zitgelegenheid.
Een grote slaapkamer bevindt zich op de vide, (heel sfeervol) 2 eenpersoonsbedden met een aangrenzende aparte kamer met wastafel en ingebouwde kast.
Op de eerste verdieping is een nieuwe slaapkamer met badkamer gerealiseerd. Het uitzicht over de Beaujolais is uniek te noemen.
Beneden grenzend aan de hal is ook een nieuwe kamer gerealiseerd. voor een persoon of kinderkamer.
Grenzend aan de hal is ook de studio, een grote slaapkamer met badkamer.
Wanneer U met 2 of 4 personen bent mag U ook deze slaapkamer gebruiken.
Keukenhanddoeken zijn bij de huurprijs inbegrepen.
Deze woning is uitermate geschikt voor ook een groter gezelschap. Er is een studio voor 2 personen en de tweede woning kan men er ook bij betrekken en dan deze woning als hoofdhuis gebruiken.
Televisie; Nederlandse zenders via de schotel.
Het zwembad ligt aan de zuidkant in de tuin. Het zwembad is 6x11 mtr. Met een inloop, een douche met warm water, grote terrassen, ligbedden stoelen voorzien van kussens en parasols. Hier heeft U een geweldig uitzicht over de Beaujolais.
Er is ook een lounge hoek.
Het riante zwembad is, volgens de franse voorschriften, met een hek afgesloten.
Er zijn verschillende kelders. In een kelder staat de wasmachine en kan men was drogen. In de andere kelder kan men het vuilnis brengen en de lege flessen.Onze beheerder verzorgt dit verder.
De derde kelder, de wijnkelder, is recent opgeknapt in de originele stijl. Zij biedt ruimte voor een gezellig samen zijn in de sfeer van weleer.
Er is een parkeerplaats aan de noordkant van het huis..

Boekingsinformatie

Ligging les quatre terres 1

De ligging van "les quatre terres 1" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.