Les Quatre Terres 2

9.3
5
Gites.nl logo

Vakantiehuis Les Quatre Terres"" is een groot wijnhuis gelegen in een schitterend wijngebied de Beaujolais met een geweldig uitzicht over de wijnranken. Alhoewel niet afgelegen zal de stilte u overweldigen. De beaujolais is enigszins heuvelachtig met mooie dorpjes met wijncaves en kastelen. "Het franse Toscane". Door het massatoerisme nog niet ontdekt, men rijdt deze mooie streek voorbij. Maar wij hebben gasten die elk jaar bij ons logeren.
Deze woning ligt aan een groot binnenplein (het wijnhuis is gebouwd in carrévorm). Dit was de woning van de wijnboer. De andere woning is het schuurgedeelte grenst aan de tuin. U heeft een maximum aan privacy. Het binnenplein is alleen voor U ter beschikking.
De woning bestaat uit een grote woonkeuken van ong. 6x6mtr. met alle moderne faciliteiten, zoals ijskast met diepvriesvak, afwasmachine, magnetron, oven, enz. Er is een eettafel voor 6 personen. Er is ook een kinderstoel. Een grote badkamer met ligbad / douche en wastafel. De toilet is apart. NIEUW !
DE WONING IS GEHEEL GERENOVEERD MET O.A EEN SCHITTERENDE NIEUWE BADKAMER.
Rechts van de keuken is een sfeervolle grote slaapkamer met 2 eenpersoons bedden, er is een kledingkast, toilettafel enz en er is voldoende ruimte voor eventueel een kinderbedje.(is aanwezig)
Links van de keuken is de grote zitkamer van ong 5x8 mtr. met 2 tweezitbanken, stoelen, dressoir, alle Nederlandse zenders via de schotel.
Aan de andere kant van de kamer staat vast een tweepersoons bed en een eenpersoonsbed. Dit alles is ook heel sfeervol ingericht. Vanuit de keuken komt u op het terras en het binnenplein.
Keukenhanddoeken zijn inbegrepen.
Er is ook een overdekt terras met een grote eettafel met stoelen heerlijk voor een barbecue. Het grote binnenplein is afgesloten dus ideaal voor kinderen.
In het vroege voor- en najaar is het hier heerlijk , de temperatuur is er dan sneller aangenaam, windvrij.
De ramen hebben allemaal luiken.
Deze woning is ook voor 2 of 4 volwassenen zeer geschikt.
Er is een doorgang naar de tuin en het zwembad, waar u een schitterend uitzicht heeft over de wijngaarden.
Het zwembad ligt aan de zuidkant in de tuin. Het zwembad is 6x11 mtr. Met een inloop, een douche met warm water, grote terrassen, ligbedden stoelen voorzien van kussens en parasols. Er is ook een lounge hoek. Hier heeft men een geweldig uitzicht over de Beaujolais.
het zwembad is, volgens de franse voorschriften, afgesloten met een hek.
Er zijn verschillende kelders. In een kelder staat de wasmachine en kan men was drogen. In de andere kelder kan men het vuilnis brengen en de lege flessen. Onze beheerder verzorgt dit verder.
De derde kelder, de wijnkelder is recent opgeknapt in de originele stijl. Zij bied ruimte voor een gezellig samen zijn in de sfeer van weleer.
Er is voldoende parkeerruimte aan de noordkant van het huis

Boekingsinformatie

Ligging les quatre terres 2

De ligging van "les quatre terres 2" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.