Natuurhuisje in Saint-jean-d'aulps

15
Natuurhuisje.nl logo

Dit is een groot familiehuis op 10 minuten van Morzine. Het is perfect voor meerdere gezinnen. Het huis heeft 7 mooie slaapkamers (1 met 3 singles, 1 met 2 singles en 5 tweepersoonskamers). Er zijn 2 badkamers en een extra douche. Op de begane grond vind je de keuken, de woonkamer, de eetkamer en de werkkamer. Er kunnen maximaal 15 personen verblijven. Het huis is gelegen in een rustige straat, slechts 300 m van het centrum van St.Jean D'Aulps. Het is 10 minuten rijden naar de Portes du Soleil met verbindingen naar Avoriaz, Les Gets, Morzine en Châtel. In de winter is er een shuttlebus naast het huis, die je naar de skiliften brengt. Er zijn veel sporten die je kunt beoefenen in St Jean D'aulps: mountainbiken, wandelen, hardlopen, tennis, raften en zeilen. Of ga winkelen in Thonon (25 min), Evian, Genève en Lausanne (neem de veerboot vanuit Thonon). Buiten is een grote veranda waar je uitstekend kunt dineren, of om gewoon te genieten van een prachtig uitzicht op de Alpen.

Bijzonderheden natuurhuisje in saint-jean-d'aulps

woonkamer(open haard, DVD-speler, wasmachine), keuken(fornuis, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(3x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche), badkamer(bad met douche, douche), badkamer(ligbad, toilet), BBQ, zwembad

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in saint-jean-d'aulps

De ligging van "natuurhuisje in saint-jean-d'aulps" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.