Natuurhuisje in Pont-de-barret

2
Natuurhuisje.nl logo

Klein domein met traditionele stenen Mas, geheel gerenoveerd met drie sfeervolle stenen gites met elk een eigen privé terras en een gedeeld zwembad. Dit appartement, smaakvol ingericht en met gezellige woonkamer met openhaard, eettafel en 2pers. slaapbank, bevindt zich in de uiterste hoek van de mas. Voor de woning heeft u een klein terrasje met tuinmeubilair waarvan uitzicht op de binnentuin. Achter de woning bevindt zich een tweede terras waarvan u volledige privacy geniet. Een heerlijke plek om te genieten van een zonnige vakantie in de Drome. Zin in een duik in het zwembad? Dat kan! Op het grote landgoed vindt u een heerlijk zwembad, te delen met de gasten van de andere gites, waar u op warme zomerse dagen lekker in kunt afkoelen. De zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren wonen tezamen met hun katten, hond en vier ezels op hetzelfde terrein maar zijn zeer discreet. Indien gewenst kunnen zij u tips geven over alle leuke activiteiten en dorpjes in de buurt en u wegwijs maken in deze zonovergoten streek. Pont de Barret is een gezellig typisch Frans dorpje gelegen in de zonnige streek La Drome. Voor verse croissants en brood, een ijsje of de noodzakelijke eerste levensbehoeften kunt u hier terecht. In de buurt vindt u schilderachtige dorpjes en stadjes zoals Dieulefit, Sauo, Rochebaudin, Crest, Die en Montelimar. Deze laatste stad is wereldwijd bekend als de stad van de nougat !

Bijzonderheden natuurhuisje in pont-de-barret

keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(elektrisch),, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie,, wasmachine,, strijkijzer

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in pont-de-barret

De ligging van "natuurhuisje in pont-de-barret" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.