Villa Vallee Heureuse

8
Gites.nl logo

In Villa Vallee Heureuse kan iedereen aan zijn trekken komen, of je nu houd van luieren aan het strand, eindeloze wandelingen maken door de prachtige natuur, mountainbiken, leuke dorpjes bezoeken, vissen in de riviertjes, zeg het maar, het kan allemaal in de directe omgeving van dit sfeervolle vakantiehuis. Na een dagje touren is het goed thuiskomen in Villa Vallee Heureuse, het huis is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo is er een heerlijke whirlpool naast het huis (voor 4 personen) waar ook in gezwommen kan worden (met tegenstroom).
Bovendien is het in februari 2018 geheel gerenoveerd en voorzien van een compleet nieuwe inrichting. Zo is de keuken zeer goed uitgerust met o.a oven, magnetron, vaatwasser, wasmachine, keukenmachine, nespresso en gewoon koffiezetapparaat en voor de kookliefhebbers een sous vide. Buiten is er een camado oven voor de perfecte bbq of slowcooking koks.
De woonkamer is sfeervol ingericht met openhaard, tv met internet (Netflix), fijn zitje en een bureautje. Grenzend aan de woonkamer is de serre waar de eettafel staat en u een fantastisch uitzicht hebt op de vallei. Liever helemaal buiten eten, u schuift de eettafel eenvoudig op het aangrenzende terras.
Wij achten deze woning minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Inkopen en restaurants 3 km. Strand 10 km en golfbaan in St. Cyprien op 8 km.

Boekingsinformatie

Ligging villa vallee heureuse

De ligging van "villa vallee heureuse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.