Case de l'Avi

10
4
Gites.nl logo

Welkom in het gezellige en comfortabele vakantiehuis "Case de l'Avi" aan de voet van de Pyreneeën en op 35 km van de Middellandse Zeestranden en de hogere berggebieden.
Via een met bloemen en planten verfraaide patio betreedt u een ruime, gewelfde kelder (handig voor het stallen van fietsen) met een badkamer met wastafel, douche en toilet, wasmachine en droogrek. U treft hier ook een verrijdbare barbecue aan voor de zoele zomermaanden.
Een trap leidt u naar de eerste etage waar u vanaf het balkon met tuin-ameublement en parasol kunt genieten van de bergketens van de Pyreneeën, de rivier de Têt en de abrikozen- en olijfboomgaarden in de vallei onderaan het dorp.
Via de ruime eetkamer/salon met open haard, TV, dvd speler, radio met cd-speler betreedt u de van alle moderne gemakken voorziene keuken (vaatwasser, magnetron oven, koffiezetapparaat, citruspers, broodrooster, koelkast met vriesvak, gasfornuis met elektrische oven).
Vakantiehuis "Case de l'Avi" telt twee ruime, smaakvol ingerichte slaapkamers beide met het adembenemende uitzicht op de omgeving en comfortabele bedden ( in totaal vier van 90 bij 200 die naar gelang uw voorkeur van en naast elkaar geplaats kunnen worden.
De badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en haardroogmachine.

Boekingsinformatie

Ligging case de l'avi

De ligging van "case de l'avi" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.