Mas Taillet - Camelia

9.5
2
Gites.nl logo

Op dit plekje ervaar je de ruimte van de Pyreneeën rondom. De zon piept 's morgens vroeg over de lage bergen in het Oosten en gaat 's avonds onder achter de veel hogere bergtoppen. En u zit er midden in. De kippen leggen een vers eitje. De ezels balken, omdat ze wachten op hun bakje voer. Meestal kunt u buiten ontbijten omdat het zonnig is, zelfs in het voor- en naseizoen. Vakantiehuis Le Camelia bevindt zich op het terrein van Mas Taillet, een grote boerenhoeve en het vroegere knechtenhuis is verbouwd tot Gite met de naam Le Camelia. Deze ruime studio is ingericht met hoekkeuken, zithoek, eethoek, slaapgedeelte en badkamer, ingericht voor 2 personen. De stijl is eenvoudig maar comfortabel. De keuken is erg compleet met inductiekookplaat, oven, koelkast en alles wat u nodig hebt in de keuken, serviesgoed, etc. Voor de studio hebt u een eigen zeer ruim terras met buitenmeubilair en zonnebedden gericht op het zuidoosten. U heeft een prachtig uitzicht over de vallei van de Tech. En op 1000 meter hoogte is er op hete dagen vaak een aangenaam briesje en zijn de nachten koel. U kunt een duik nemen in het zwembad dat voor gezamenlijk gebruik is. Rondom het zwembad is een zonneterras met een schitterend 360 graden mooi uitzicht. Het is mogelijk in Le Camelia een kinderledikantje bij te plaatsen. En wilt u met meer vrienden of familie komen, dan kunt u Le Camelia combineren met de chambre d'hôte, dan is er ruimte voor 4 personen. Le Camelia voor 2 personen is één mogelijkheid, we geven u graag een indruk van de rest van de accomodatie.
BED AND BREAKFAST VOOR TWEE PERSONEN
Eén ruime kamer is ingericht als bed and breakfast. U vindt er een goed tweepersoons bed, een zithoekje, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. De kamer heeft een eigen ingang. Er is een badkamer en toilet Wij verzorgen het ontbijt. U kunt gebruik maken van het zwembad, dat bedoeld is voor gezamenlijk gebruik. U heeft een eigen terras met meubilair.
EIGEN HUIS VOOR ACHT PERSONEN
Het grote woonhuis van Mas Taillet, La Maison de Xatart, wordt verhuurd als gite voor acht personen. U kunt verblijven in een grote woonkeuken, geheel ingericht met gasfornuis, afwasmachine, etc. Verder zijn er twee kamers, elk met eigen badkamer en toilet en twee wat kleinere kamers voor 2 personen met een gezamenlijke ruime badkamer/toilet. Natuurlijk hebt u een eigen terras en is er het zwembad voor gebruik door iedereen.
U bent met meerdere stellen/families op één vakantielokatie, maar er is veel ruimte voor iedereen zodat wij denken dat u elkaar niet in de weg zult zitten. Onze honden, poezen en ezels willen u graag gezelschap houden.
.
Wij vinden le Camelia rolstoeltoegankelijk, maar willen graag vooraf contact hierover met de gasten.

Boekingsinformatie

Ligging mas taillet - camelia

De ligging van "mas taillet - camelia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.