La casa del gat

9
12
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Casa del gat is heel rustig gelegen en voorzien van alle comfort.
Er zijn vier slaapkamers (twee met dubbelbed, twee met elk 2 - 1 persoonsbedden) en twee badkamers (met toilet) op het verdiep en één slaapkamer (met dubbel bed en stapelbed) en twee badkamers en toilet op het gelijkvloers.
Grote huiskamer met houtkachel (hout gratis beschikbaar), t.v., dvd-speler, stereo-installie, boeken en spelletjes voor groot en klein. Compleet ingerichte keuken met vaatwasmachine, magnetron, 5-pitsgasfornuis met grote oven, grote koelkast (exta koelkast en diepvries in bergruimte). Wasmachine en droogkast. Alle babyspullen gratis beschikbaar.
Vanuit de huiskamer komt u op een heerlijk terras (volledig omheind met gietijzer) met fantastisch zicht op het zwembad en de omgeving. U heeft beschikking over een verwarmd zwembad van 11mx5m (verwarmd van half mei tot eind september, zoutsysteem). U kunt er zonnen op een groot deck van exotisch hardhout (talrijke ligstoelen aanwezig). Nieuw vanaf november 2021: luxe houttuf verwarmd met houtkachel voor 8 volwassenen. Er is een jeu de boules-baan, speeltuin met glijbaan en schommel, volleybal terrein, slackline en veel buitenspeelgoed ter beschikking.
Het huis staat op een terrein van 1,5 hectare.
Er is voldoende parkeerruimte voor verschillende auto's.

Boekingsinformatie

Ligging la casa del gat

De ligging van "la casa del gat" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.