Le Grenier, Mas Pallares

5
Gites.nl logo

U komt het appartement binnen via het terras. De voordeur van het appartement is toegankelijk via de tuin en via een aantrekkelijke wenteltrap. Het ruime terras heeft een tafel en zes stoelen waar u van het uitzicht kunt genieten terwijl u geniet van een glas heerlijke lokale wijn uit een van de vele lokale wijngaarden.
De voordeur leidt rechtstreeks vanaf het terras naar de woonkamer, waar comfortabele stoelen staan en een tv-monitor en dvd-speler. Daarnaast is er een grote woonkeuken / woonkamer met prachtige hoge balkenplafonds. De kamer is goed uitgerust met voldoende ruimte om te dineren en te ontspannen.
De twee slaapkamers en badkamers komen uit in deze woonkamer. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed met veel kastruimte en een aangrenzende doucheruimte. De tweede slaapkamer heeft een goede opslagruimte, een eigen badkamer met douche en toilet en 3 eenpersoonsbedden die kunnen worden geconfigureerd als een tweepersoonsbed, een lits-jumeaux of met drie eenpersoonsbedden indien nodig voor drie kinderen.
Het appartement is voorzien van airconditioning, voor comfort in de zomer, maar heeft ook centrale verwarming in de winter als het koud weer is. Alleen voor centrale verwarming wordt een toeslag in rekening gebracht.
Het pand deelt een groot beveiligd zwembad (met prachtig uitzicht) en ligstoelen met de andere 4 appartementen in de Mas. Andere gedeelde faciliteiten zijn een 4-persoons sauna (10 euro per sessie), een tafeltennistafel en een fitnessruimte met loopband en een wasserette. Wasmachines zijn beschikbaar voor 4 euro per cyclus.

Boekingsinformatie

Ligging le grenier, mas pallares

De ligging van "le grenier, mas pallares" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.