Appartement Artzamendi au BaskoParadis

3
Gites.nl logo

Betoverende antieke meubelen in combinatie met verkwikkende kleuren, zelfgemaakte schilderkunst en aantrekkelijke decoratie - dit is uw vakantie-idylle.
Onze kwalitatief hoogwaardige en ecologisch gerenoveerde Baskische boerderij herbergt uw 3* vakantieappartement Artzamendi, dat met veel aandacht voor detail is ingericht.
Uw mooie eetkeuken is perfect uitgerust en praktisch ingericht, zodat u echt kunt genieten van het koken. U dineert in de smaakvol ingerichte aangrenzende lichte woonkamer, die het uitzicht op uw ruime terras opent en u uitnodigt om te vertoeven en te ontspannen.
De uitstekende kwaliteit van uw bed op de mezzanine onder het dak met prachtige houten balken en uw slaapbank in de woonkamer laat u heerlijk slapen.
Uw raambadkamer is zeer praktisch. Laat u verwennen door ons kalkvrije bronwater.
Gezellige sfeer in de kou door onze geothermische vloerverwarming.
U geniet van een onbeschrijflijk mooi panoramisch uitzicht en de aanwezigheid van onze ezels en zal zeker enthousiast zijn over de rustgevende rust en onze mooie tuin.
Adres: Maison Bildozteguia, 64250 Louhossoa, Frankrijk (Google Maps: BaskoParadis)

Boekingsinformatie

Ligging appartement artzamendi au baskoparadis

De ligging van "appartement artzamendi au baskoparadis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.