Gìte Lescarboura

6
Gites.nl logo

De locatie van onze gîte is perfect tussen Pau en Biarritz, op het platteland maar toch vlakbij het dorp Bellocq en de toegang tot de snelweg A64. Ook de provinciale weg door de bergen naar Pamplona ligt op slechts 2 minuten afstand van onze gîte. De Béarn en Pays-Basque staan bekend om de rust, de ruimte, de weelderige natuur en ook de vele historische stadjes die stuk voor stuk een bezoek waard zijn. De lokale bevolking is vriendelijk en behulpzaam.
De gîte bestaat uit een ruime zitkamer met een groot overdekt terras. De zitkamer is voorzien van 2 2-zits banken, een salontafel, grootbeeld TV met chromecast, een eettafel met 2-6 stoelen, een zeer ruim opgezette keuken met o.a., kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, wasmachine, vaatwasser, koffieapparaat, oven, magnetron, etc. etc. De badkamer is voorzien van 2 wastafesl, toilet en douche. Let op!. Er zijn op het terrein en in het woonhuis o.a. 3 grote Chiens de montagne de Pyrénées (de hond uit Belle et Sébastien), katten, kippen, schapen en eenden aanwezig. We kunnen daarom alleen na voorafgaand overleg meegenomen huisdieren accepteren.

Boekingsinformatie

Ligging gìte lescarboura

De ligging van "gìte lescarboura" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.