Gite des graines

10
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis Gite des graines is per Juni 2019 geheel gerenoveerd, Nieuwe Keuken, Nieuwe badkamer, eetkamer, ruime living, 2 slaapkamers en 1 luxe badkamer. De huidige foto's geven u een indruk van de ruimte.
Boek nu uw compleet vernieuwde gite.
Gelegen op de begane grond. Via uw terras loopt u zo naar binnen. Vakantiehuis Gite des graines heeft een gezellige, ruime woonkamer met zithoek, eettafel en zeer compleet ingerichte keuken: fornuis met oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat, alle servies- en keukengerei etc. Verder is er een aangename zithoek met televisie en DVDspeler. Er zijn twee slaapkamers, voorzien van heerlijke boxsprings van 180cm x 220cm. De bedden zijn van goede kwaliteit en zijn erg comfortabel. de ruimte in dit vakantiehuis zal u verbazen.
Het bed- en badlinnen is inbegrepen bij de huurprijs. Er is een badkamer met wasmachine, wastafel, inloopdouche en toilet en er is ook nog een apart toilet. U heeft een groot eigen terras met tuinmeubilair, barbecue en zonnescherm.

Boekingsinformatie

Ligging gite des graines

De ligging van "gite des graines" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.