Le Petit Sauzet

9
7
Gites.nl logo

Onze gîte is een origineel Auvergnats huis, waarbij veel authentieke details bewaard zijn gebleven. Tevens bezit de gîte het hedendaagse comfort.Hij is voorzien van een luxe keuken en badkamer en een aparte wc beneden.. De gehele gîte is centraal verwarmd met in de woonkamer en keuken vloerverwarming. Ook is er in de woonkamer een open haard. De keuken is van alle gemakken voorzien waaronder een magnetron/oven en vaatwasser. U beschikt over een heerlijk terras op het zuiden met een schitterend uitzicht.
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers( 1 met 2 éénpersoonsbedden en 1 met 1 éénpersoonsbed en een twee persoonsbed) met een aparte luxe badkamer. Deze is voorzien van douche, wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamers heeft u een fantastisch uitzicht op het dal waar het dorp ligt.
U kunt gebruik maken van onze wasmachine en droger.
De gîte en het terras liggen privé, maar u kunt ook gebruik maken van de faciliteiten van de camping. Waaronder een zwembad en speelterrein.

Boekingsinformatie

Ligging le petit sauzet

De ligging van "le petit sauzet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.