Le Grand Sauzet

9
12
Gites.nl logo

Het gebouw waar de gite zich in bevindt behoorde bij een kasteel uit de 18de eeuw. De gite heeft dus veel authenticiteit, maar de hedendaagse comfort.
Dubbele keuken. Een keuken beneden voor 2-7 personen. Op de tweede verdieping een keuken en eettafel voor 12 personen. In de kleinere huiskamer beneden staat een comfortabele slaapbank (1.40x2.00). Van hieruit heeft u toegang tot een (omheinde) privétuin.
De twee slaapkamers op eerste verdieping hebben een gezamenlijke badkamer met douche en toilet. 1 slaapkamer heeft 2 éénpersoonsbedden en de andere slaapkamer een 2 persoonsbed en een éénpersoonsbed .Er is een tweede toilet beneden naast de keuken. De twee slaapkamers op de tweede verdieping hebben eigen badkamers met douche en toilet op de kamers met 2 éénpersoonsbedden. Op de tweede verdieping is er een grote woonkamer en keuken voor 12 personen. Begane grond is een kleine woonkamer voor 7 personen.
Wasmachine en droger zijn beschikbaar tegen een vergoeding.
Er zijn spelletjes en boeken aanwezig.
Er zijn 2 entrees, eentje voor de benedenverdieping en 1 voor de 2de verdieping. Deze gite is daarom ideaal voor 2 gezinnen.

Boekingsinformatie

Ligging le grand sauzet

De ligging van "le grand sauzet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.