Chez Corcuff

9.4
6
Gites.nl logo

Het romantische, smaakvol gerenoveerde huis met uitzicht op het hoger gelegen château biedt ruimte aan 6 personen. Vanuit de zonnige, terrasvormige tuin kijkt men uit over de wijde omgeving en de schilderachtige huizen van het dorp. De tuin is vanuit het huis via een klein opgaand paadje te bereiken.
De gezellige woonkamer met natuurstenen schouw en rode tegelvloer loopt over in de goed uitgeruste keuken met afwasmachine, koelvriescombinatie en magnetron/oven, waar men al roerend in de pannen een blik kan werpen op het château. In een aparte ruimte staan een wasmachine en condensdroger.
Op de eerste verdieping een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm. Een tweede sfeervolle slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden van 90 x 200 cm. Op de overloop een aparte WC en een badkamer met ruime douche met thermostaatkraan en een dubbele wastafel. Via een deur en vaste trap is de grote zolder te bereiken, uitgerust met twee éénpersoonsbedden van 90 x 200 cm. die gemakkelijk tegen elkaar aangeschoven kunnen worden tot één groot bed.

Boekingsinformatie

Ligging chez corcuff

De ligging van "chez corcuff" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.