Tardes

7.5
4
Gites.nl logo

Vanaf uw Tardes terras prachtig uitzicht op recreatie meer La Prade
Tardes, onze gezellige Gîte van 75m2 is gelegen aan de rustige achterzijde van onze boerderij en is gebouwd op de voormalige hooizolder. De gezellige woon/eetkamer is voorzien van alle gemakken en laat nog de originele dakspanten zien. Er is wifi, HD tv met DVD en met alle Nederlandse en Belgische zenders, zodat u tijdens uw vakantie uw favoriete programma s niet hoeft te missen! Ook is er ons huisboek met diverse uitstapjes en bezienswaardigheden beschreven zodat u direct de omgeving kunt gaan verkennen.
Tardes is bereikbaar via de bibliotheek via een royale trap en ook in de Gîte is een luie trap van 5 treden. Elke slaapkamer is voorzien van twee 1 persoons bedden van 90x200cm, allen met goede matrassen, zodat ook uw slaapcomfort is gewaarborgd. De bedden zijn opgemaakt als u arriveert!
Tardes is gelegen aan de rustige achterzijde van de boerderij en de Gîte heeft veel privacy. Er is een beschut, omheind terras voor uw hond(en) en er is voldoende schaduw en zon. Het uitzicht is fantastisch, nl op de vallei en het meer La Prade, dus het is hier goed vertoeven.
Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van het algemene terras, waar we regelmatig activiteiten organiseren, waaraan u kunt deelnemen, vrijheid blijheid. In de bibliotheek kunt u een boek, een DVD, een tijdschrift of een spelletje halen. Verder is er een jeu de boule baan een badmintonveld en schommels voor de kinderen.
Voor de honden
Groot omheind (125cm) speelveld EN omheind snuffelveld; veel gezellige activiteiten, zoals leuke hondenwandelingen en ons hondenspeelkwartier, wandelingen vanaf de poort, diverse zwemgelegenheid in meer/rivier in de directe omgeving voor hond en baas.
De vakantiestreek Combrailles

Boekingsinformatie

Ligging tardes

De ligging van "tardes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.