Bouble

7.5
4
Gites.nl logo

Zonnig gelegen en comfortabele Gîte Bouble (ook voor rolstoelers)
Wij hanteren Vroegboekkorting, Meerwekenkorting en eventuele actiekorting ; vraag hier naar !
Bouble: Onze gezellige 2 of 4 persoons appartement (76m2 oppervlakte) is in de oude koeienstal aan de levendige voorzijde van onze boerderij gelegen waar de kamers de natuurstenen muren zichtbaar zijn gemaakt. Bouble heeft een royale en comfortabele woonkamer/keuken van ruim 32m2. De badkamer heeft van een inloop douche van 9-100 x 175cm, handdoeken verwarmer en een straalkachel .
De 2 slaapkamers zijn elk voorzien van twee 1 persoonsbedden met comfortabele matrassen van 90x2.00cm, zodat ook uw slaapcomfort is gewaarborgd. De bedden zijn opgemaakt als u arriveert!
Wifi heeft u zowel binnen als buiten uw Gîte, HD tv met DVD van alle Nederlandse en Belgische zenders, zodat u tijdens uw vakantie uw favoriete programma's niet hoeft te missen! In ons huisboek staan diverse uitstapjes en bezienswaardigheden beschreven zodat u direct de omgeving kunt gaan verkennen.
Kortom, Bouble is van alle gemakken voorzien en is ook bijzonder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of een rolstoel gebruiken.
Ligging: Uw Gîte is gelegen op het zonnige zuiden en Bouble heeft een aansluitend omheind terras, zodat uw hond(en) in en uit kan lopen. Er is een zonnescherm aanwezig als u wat schaduw wilt, maar u kunt ook gaan zitten op het grote algemene terras onder onze oude lindeboom waar picknicktafels en zonnestoelen al klaar staan.
Wij organiseren regelmatig activiteiten waaraan u kunt deelnemen; vrijheid blijheid. Vanaf onze poort zijn verschillende wandelingen uitgezet. In de vele meren en rivieren kunt u lekker zwemmen met de hond. Aan de achterzijde van de boerderij is onze bibliotheek, waar u een boek, een tijdschrift, een spelletje of een dvd vindt. Verder is er een jeu de boule baan, een badminton veld en schommels voor de kinderen.
Voor de honden
Honden zijn bij ons meer dan welkom, zo is er een groot omheind(125cm) speelveld met diverse speeltoestellen, een sprudelbadje en een apart omheind snuffelveld; op ons terrein zijn een aantal hondenpoepbakjes geplaatst. Er worden veel activiteiten georganiseerd zoals leuke hondenwandelingen, ons honden speelkwartiertje, en wandelingen vanaf de poort o.a. naar het recreatie meer La Prade.
De Combrailles
De Combrailles heeft een zeer gevarieerd landschap met prachtige vergezichten en een heerlijk klimaat. In de directe omgeving zijn diverse zwem meren/rivieren, gezellige steden met authentieke marktjes, brocantes en goede en goedkope eetgelegenheden. Kortom u zult zich prima vermaken!
Hans en Anda hopen u nog dit jaar te verwelkomen.

Boekingsinformatie

Ligging bouble

De ligging van "bouble" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.