Tartasse

7.5
5
Gites.nl logo

Vanaf uw Tartasse terras prachtig uitzicht op recreatie meer La Prade!
Wij hanteren Vroegboekkorting, Meerwekenkorting en eventuele actiekorting; vraag hiernaar!
Tartasse, onze gezellige 2 of 5 persoons Gîte van 85m2 is gelegen aan de achterzijde van onze boerderij en is gebouwd op de voormalige hooizolder. De royale woon/eetkamer is voorzien van alle gemakken en laat nog de originele dakspanten zien. De vloer is eenvoudig te reinigen, mocht uw honden met smerige poten naar binnen zijn gelopen.
Er is wifi, HD tv met DVD en met alle Nederlandse en Belgische zenders, zodat u tijdens uw vakantie uw favoriete programma s niet hoeft te missen! Ook is er ons huisboek met diverse uitstapjes en bezienswaardigheden beschreven zodat u direct de omgeving kunt gaan verkennen.
Tartasse is bereikbaar via de bibliotheek via een royale trap en ook in de Gîte is er een luie trap van 5 treden. Een slaapkamer is voorzien van twee 1 persoons bedden van 90x200cm en de tweede slaapkamer is voorzien van een 1 persoons bed en een stapelbed ook van 90x200cm, allen met goede matrassen, zodat ook uw slaapcomfort is gewaarborgd. De bedden zijn opgemaakt als u arriveert!
Ligging: Tartasse is gelegen aan de rustige achterzijde van de boerderij en de Gîte heeft veel privacy. Er is een intiem, omheind terras voor uw hond(en) en er is voldoende schaduw en zon. Het uitzicht is fantastisch, nl op de vallei en het meer La Prade, dus het is hier goed vertoeven.
De Gîte is gelegen naast onze Gîte Tardes, een 4-persoons Gîte en dat maakt dat deze gîtes bij uitstek geschikt zijn voor families of vriendengroepen omdat zij dan de beschikking hebben over de gehele achterzijde.
Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van ons algemene terras, waar we regelmatig activiteiten organiseren, waaraan u kunt deelnemen, vrijheid blijheid. In de bibliotheek kunt u een boek, een DVD, een tijdschrift of een spelletje halen. Verder is er een jeu de boule baan een badmintonveld en schommels voor de kinderen.
Voor de honden
Groot omheind (125cm) speelveld EN omheind snuffelveld; veel gezellige activiteiten, zoals leuke hondenwandelingen en ons hondenspeelkwartier, wandelingen vanaf de poort, diverse zwemgelegenheid in meer/rivier in de directe omgeving voor hond en baas.
De vakantiestreek Combrailles
De Combrailles heeft een zeer gevarieerd landschap met prachtige vergezichten en een heerlijk klimaat. In de directe omgeving zijn diverse zwem meren/rivieren, gezellige steden met authentieke marktjes, brocantes en goede en goedkope eetgelegenheden. Kortom u zult zich prima vermaken!
Hans en Anda hopen u nog dit jaar te verwelkomen.

Boekingsinformatie

Ligging tartasse

De ligging van "tartasse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.