Sioullet

7.5
2
Gites.nl logo

Wilt u in de hangmat onder de lindenboom van Gîte Sioullet?
Wij hanteren Vroegboekkorting, Meerwekenkorting en eventuele actiekorting; vraag hiernaar!
Indeling: Onze 1 of 2 persoons luxe Gîte, ruim bemeten nl. 50m2, is aan de levendige voorzijde van de boerderij gelegen. De woon/eetkamer, (32m2) is van alle gemakken voorzien; er is Wifi, een radio, TV, een vaatwasser, een houtkachel en een apart gelegen en omheinde tuin van ongeveer 120m2. Door de dikke Franse muren is het zomers heerlijk koel binnen.
De HD tv biedt u alle Nederlandse en Belgische zenders, zodat u tijdens uw vakantie uw favoriete programma s niet hoeft te missen. In ons huisboek zijn leuke uitstapjes en bezienswaardigheden beschreven zodat u direct de omgeving kunt gaan verkennen.
Uw ruime slaapkamer (14m2) heeft van twee 1 persoonsbedden van 90x200cm met prima matrassen, zodat ook uw slaapcomfort is gewaarborgd. De bedden zijn voor u opgemaakt als u aankomt.
Ligging: Uw Gîte is gelegen aan de gezellige voorkant en heeft voor de Gîte een terrasje en apart gelegen een tuin, waar gedurende de dag voldoende schaduw is van de lindeboom maar er is ook een zonneterras. Regelmatig organiseren wij activiteiten voor onze gasten waar u aan kunt deelnemen, vrijheid blijheid. Aan de achterzijde van de boerderij is onze bibliotheek, waar u een boek, een tijdschrift, een spelletje of een dvd kunt halen. Verder is er een jeu de boule baan, een badminton veld en in de Gîte en op het terrein is WIFI.
Onze boerderij is landelijk en vrij van een doorgaande weg gelegen; in het dorp is de bakker, waar u zelf brood kunt halen of u kunt gebruik maken van onze gratis broodservice. Op 4 km ligt St Eloy les Mines een gezellig stadje met alle voorzieningen.
Voor de honden
Honden zijn bij ons meer dan welkom, zo is er een groot omheind(125cm) speelveld met diverse speeltoestellen, een sprudelbadje en een apart omheind snuffelveld; op ons terrein zijn een aantal hondenpoepbakjes geplaatst. Er worden veel activiteiten georganiseerd zoals leuke hondenwandelingen, ons honden speelkwartiertje, en wandelingen vanaf de poort o.a. naar het recreatie meer La Prade.
De Combrailles
De Combrailles heeft een zeer gevarieerd landschap met prachtige vergezichten en een heerlijk klimaat. In de directe omgeving zijn diverse zwemmeren/rivieren, gezellige steden met authentieke marktjes, brocantes en goede en goedkope eetgelegenheden. Kortom u zult zich prima vermaken!
Hans en Anda hopen u nog dit jaar te verwelkom

Boekingsinformatie

Ligging sioullet

De ligging van "sioullet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.