Bouron

7.5
2
Gites.nl logo

Wij vinden de gezelligheid tussen onze gasten met hond erg belangrijk !
Wij hanteren Vroegboekkorting, Meerwekenboeking en eventueel actieboeking ; vraag hier naar !
Onze boerderij is landelijk gelegen aan het recreatiemeer LA PRADE en er is geen doorgaand verkeer, alle winkels en voorzieningen zijn op 3.5 km afstand in het gezellige stadje Saint Eloy les Mines.
Bouron: Onze 1 of 2 persoons comfortabele Gîte Bouron, gebouwd in de voormalige koeienstal, heeft een zeer royale en gezellige woon/eetkamer (bijna 40m2) met diverse authentieke details. De badkamer heeft van een inloop douche van 9-100 x 175cm, handdoeken verwarmer en een straalkachel . In uw vakantiehuis en op het terrein is er WIFI.
Uw ruime slaapkamer (14m2) heeft van twee 1 persoonsbedden van 90x200cm met prima matrassen, zodat ook uw slaapcomfort is gewaarborgd. De bedden zijn voor u opgemaakt als u aankomt.
Gîte Bouron is van alle gemakken voorzien ; ook voor mensen die slecht ter been zijn of een rolstoel gebruiken, kunnen hier goed uit de voeten. Door de lindeboom en de 'Franse' muren is het zomers heerlijk koel!
Er is HD tv, met alle Nederlandse en Belgische zenders, zodat u tijdens uw vakantie uw favoriete programma s niet hoeft te missen. Ook is er ons huisboek met diverse uitstapjes en bezienswaardigheden zodat u direct de omgeving kunt gaan verkennen.
Ligging: Onze Gîte Bouron is gelegen aan de voorkant van onze boerderij ; heeft een direct aansluitend omheind terras van ruim 12m2, zodat uw hond(en) vrij in en uit kunnen lopen. Gedurende de dag is er voldoende schaduw van onze lindeboom, of als u meer zon wilt, kunt U gebruik maken van ons grote algemene terras waar picknicktafels en zonnestoelen klaarstaan.
Het algemene terras is via verharde paden, die speciaal aangelegd zijn voor onze gasten in een rolstoel, te bereiken. Aan de achterzijde is onze bibliotheek, waar u een boek, een tijdschrift, een spelletje of een dvd kunt halen. Verder is er een jeu de boule baan, een speelveld voor u en de kinderen.
Voor de honden
Honden zijn bij ons meer dan welkom, zo is er een groot omheind(125cm) speelveld met diverse speel toestellen, een sprudelbadje en een apart omheind snuffelveld ; op ons terrein zijn een aantal hondenpoepbakjes geplaatst. Er worden veel activiteiten georganiseerd zoals leuke hondenwandelingen, ons honden speelkwartiertje, wandelingen vanaf de poort oa naar het recreatiemeer La Prade
Combrailles
De Combrailles heeft een zeer gevarieerd landschap met prachtige vergezichten en een heerlijk klimaat. In de directe omgeving zijn diverse zwemmeren/rivieren, gezellige steden met authentieke marktjes,brocantes en goede en goedkope eetgelegenheden. Kortom u zult zich prima vermaken !
Hans en Anda hopen u nog dit jaar te verwelkomen.

Boekingsinformatie

Ligging bouron

De ligging van "bouron" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.