Les Mouretons

4
Gites.nl logo

Ons huis 'Les Mouretons' (gemeente Le Quartier), een voormalige 'longère' boerderij is een ruim, comfortabel, sfeervol, rookvrij huis voor de echte rustzoeker. Uitermate geschikt voor een weldadige pauze bij het hoge tempo, de agendadruk en informatieload van vandaag. In Les Mouretons bent u écht even weg. U vindt er stilte, rust, ruimte en natuur. Rondom het huis is overal vrij uitzicht, er zijn geen directe buren. Het terrein is ruim een hectare groot met een Jeu de boules baan en stukje bos achter het huis. Het land van onze buurman, die er zijn Charolais koeien laat grazen, grenst rondom aan ons terrein.  
Begane grond, ruime gezellige woonkamer met televisie, wifi, houtkachel en volledig uitgeruste keuken.  Vanuit de woonkamer en keuken heeft u toegang tot een grote overkapte veranda, voorzien van meubilair, waar u  vroeg in de  ochtend van de zonsopkomst kunt genieten.  Tot laat in de avond is het een heerlijke plek om te zitten.
Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers, waarvan één met tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden.  Er is voldoende kastruimte. Tevens zijn er twee badkamers, een apart toilet en een vide.

Boekingsinformatie

Ligging les mouretons

De ligging van "les mouretons" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.