Les Bétules

2
Gites.nl logo

Uw comfortabele vakantiehuis ligt aan het einde van een doodlopende weg in het gehucht Les Bétules. Hier komt u echt tot rust. Op de begane grond heeft uw vakantiehuis een grote woonkeuken, woonkamer, badkamer (douche) en apart toilet. Vanuit de woonkeuken gaat een trap naar boven naar een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200).
In de woonkeuken staat een houtkachel, grote eettafel, gevulde servieskast en geluidsinstallatie. De keukenhoek heeft een ruime aanrecht, gasfornuis met elektrische oven, magnetron, koelkast met vriesvak. Kortom: alles wat nodig is om een uitgebreide maaltijd te bereiden is aanwezig.
Het meubilair in de woonkamer bestaat uit een kleine bank en twee fauteuils en enkele bijzettafels. Ook hier is een houtkachel. De kamer heeft openslaande deuren naar een terras en weiland achter het huis.
Uw vakantiehuis wordt geheel omringd door deels omheinde, natuurlijke tuinen met zon- en schaduwplaatsen. Op verschillende plekken staat tuinmeubilair. Vanuit een open oude veldschuur kunt u uw hart ophalen aan het uitzicht over het uitgestrekte heuvellandschap. Een heerlijke plek om ook bij minder goed weer buiten te vertoeven.

Boekingsinformatie

Ligging les bétules

De ligging van "les bétules" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.