Gite Maison QQ

8.5
2
Gites.nl logo

Romantisch kunstenaarshuisje voor 2 personen . De gite is volledig gerestaureerd, voorzien van alle comfort zonder zijn authentieke uitstraling te hebben verloren. Op de begane grond een fijne volledig ingerichte keuken, een knus en gezellig woon/lounge gedeelte en verder een mooie ruime badkamer. Het slaapgedeelte bevindt zich op de vide met een tweepersoons kwaliteit bed om heerlijk in weg te dromen.
's Avonds hangend op de grote “trog bank” een goed boek lezen, filmpje kijken of wat op het internet struinen, ook daar is aan gedacht.
Buiten is het ook fantastisch toeven in de grote eigen tuin op één van de terrasjes of lekker luieren op de ligbedden en genieten van de rust en het uitzicht. De tuin heeft een fijne buitenkeuken om met mooi weer eens wat verrassends te bereiden op de barbecue. In de ochtendzon een lekker Frans ontbijtje en de dag afsluiten met een goed glas wijn. De tuin is de gehele dag zonovergoten maar natuurlijk zijn er ook heerlijke schaduwplekjes te vinden. Overigens blijft de temperatuur binnen in de gite altijd aangenaam door de robuuste natuurstenen muren.

Boekingsinformatie

Ligging gite maison qq

De ligging van "gite maison qq" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.