le petit coin

8.9
2
Gites.nl logo

Het huisje is gelegen in het 'hameau' (lieu dit) Troissagnes en is vanaf de kerk in Charensat, richting Dontreix, op 1.5 km via klein weggetje linksaf. De indeling van het huisje is als volgt, begane grond: woonkamer met keukenhoek, 4pits fornuis met oven. Een zitgedeelte rondom een Jotul-houtkacheltje. Via aparte deur verbonden met ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Met een (beetje steil) binnentrap(je) of (wellicht makkelijker) buitentrap is de (slaap-) zolder te bereiken. Aldaar staat in de ene hoek een 2 persoons auping-bed met prima spiralen/matrassen; aan de andere zijde van de ruimte een ruim een-persoons(logeer-)bed met idem prima spiraal/matras.
Aan de zijkant van het huisje is een bergschuur voor tuinstoelen, met een 2e ijskast en wasmachine.
In Charensat (mooie wandeling) is de (warme!) bakker, met 6 dagen per week vers stokbrood en croissants; op zaterdagochtend is er een kleine markt, met o.a. verse vis, groente en kazen.

Boekingsinformatie

Ligging le petit coin

De ligging van "le petit coin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.