Vakantiehuisje 'A la campagne'

3
Gites.nl logo

Deze vroegere geitenstal is na een verbouwing een gezellig vakantiehuis geworden. Het staat op het erf van Sans Parure, een oude boerderij uit 1880. Het huisje is vrijstaand en heeft een eigen terras met een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap van de Combrailles.
Je komt binnen door twee grote serredeuren. Beneden vind je de woonkamer met zithoek en keuken, alsmede het toilet. Op de eerste etage bevindt zich de ruime slaapzolder waar een tweepersoonsbed staat. Er is ruimte genoeg voor een extra (kinder)bed. Het huisje is voorzien van een volledig ingerichte keuken, tuinmeubilair en een zgn. 'pompe à chaleur'. Een systeem dat in de zomer werkt als airconditioning en in de winter als verwarming. Dus het hele jaar door is het zeer aangenaam vertoeven.
Op het kindvriendelijke terrein, omhegd en omheind, kunnen kinderen naar hartelust rennen en spelen. Ze kunnen de konijnen aaien en knuffelen, en we gaan samen de kippen en schapen eten geven. Er staat een opzetzwembad (ruim 3 m doorsnede) en er is een speelhuisje. In ons snuffelhoekje 'Dans le fournil' oftewel In de broodoven, vindt u allerlei (franse) snuisterijtjes, nieuwe en tweedehands spulletjes en zelfgemaakte lekkernijtjes, als jam en honing. Op onze groentetuin verbouwen we groenten, sla, tomaten, sperzieboontjes, paprika's etc. Dit, alsook fruit van het seizoen (zoals aardbeien, frambozen), kruiden en verse eitjes van onze kippen zijn bij ons te krijgen. Er is een broodbestelservice. De dag tevoren besteld, de volgende ochtend heerlijk verse croissantjes of stokbrood bezorgd bij je huisje.
Geen zin om te koken? Laat je verrassen door het buiten geserveerde streekmenu. Luister naar de krekels wanneer het gaat schemeren, klets nog wat na en neem een laatste glaasje wijn.... welkom bij Sans Parure!

Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuisje 'a la campagne'

De ligging van "vakantiehuisje 'a la campagne'" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.