Villa 6 pers. halfvrij

6
Bungalow.Net logo

Het luxe vakantiepark le Jardin du Golf ligt in de Provence, een van de mooiste en zonnigste streken van Frankrijk. Het park is gelegen op een helling aan de voet van de Sainte Baume, een beschermd park omgeven door wijngaarden en pijnbomen, met veel natuur.
Jardin du Golf is de perfecte uitvalsbasis om tal van toeristische dorpjes zoals Cassis en Bandol te bezoeken. Deze dorpen aan de Middellandse Zee zijn met de auto in ruim een half uur te bereiken. Langs de prachtige kust vind je prachtige calanques, zandstranden en gezellige baaien.
Het centrum van het typisch Provençaalse dorpje Nans-les-Pins ligt op zo'n 2,5 kilometer van het vakantiepark le Jardin du Golf. In het dorp zijn verschillende bakkerijen, daarnaast is er een slager, een groenteman, een supermarkt en een pinautomaat. Verder zijn er een paar restaurantjes en terrasjes en is er op zondagochtend een gezellige markt.
Net buiten het dorp Nans-les-Pins ligt het vakantiepark le Jardin du Golf, een prachtig resort met een exclusieve uitstraling. De 59 luxe Provençaalse villa's hebben ruime terrassen en fraai aangelegde tuinen. Meerdere villa's hebben een privézwembad. Uiteraard is overal gratis wifi.

De gemeenschappelijke voorzieningen bevinden zich bij de entree, naast de receptie. Er is een grote ontspanningsruimte waar Nederlandse tijdschriften en boeken kunnen worden geleend, er zijn spelletjes, een voetbaltafel en een mini pooltafel. Van april tot oktober is er een broodjesservice en in het hoogseizoen is de bar open met ijsverkoop, snacks en drankjes.

Het villapark heeft een zwembad en een kinderbad omgeven door een terras en een ligweide met ligstoelen en parasols en enkele speeltoestellen voor kleine kinderen. Voor oudere jongeren en volwassenen zijn er twee tafeltennistafels, een jeu de boules baan en twee tennisbanen. Deze banen zijn gratis te bespelen, tennisrackets zijn te leen bij de bar.
Het gehele park is rondom omheind en voorzien van een toegangspoort. Privacy en veiligheid zijn daarmee gegarandeerd.

De prachtig gelegen 18 holes openbare golfbaan van Nans les Pins Golf de la Sainte Baume ligt op loopafstand. In de nabije omgeving vind je diverse banen. Op de golf St. Baume en Barbaroux krijgt u korting via de beheerders.

Voorzieningen
Receptie: VISA en Eurocard / MasterCard worden geaccepteerd
Receptie Engels sprekend
Recreatie ruimte
grote tv in de bar voor belangrijke (sport) evenementen
park is omheind
oplaadpunten voor elektrische auto's (10 min. lopen van park)

Animatie
Groot zwembad voor volwassenen ± (28/4 - 30/9)
Ondiep bad voor peuters
Ruime terrassen met ligbedden
Jeu de boules
Speeltuintje
tennisbaan
tafeltennis
fietsverhuur (nabije omgeving)
wekelijks animatieprogramma (NL) in hoogseizoen afhankelijk van belangstelling
tafelvoetbal
mini-pool biljart
speelhoek
poolparty's met muziek
boekenhoek
18 holes golfbaan vlakbij het park (korting via receptie)

Eten & drinken
Pizza bezorgservice
Broodjesservice in midden- en hoogseizoen (1/5 - 30/9)
Gezellige bar met o.a. snacks, ijs
Welkomstborrel zondagmiddag
Een electrische barbecue bij de vakantiehuizen is toegestaan (te huur bij de receptie voor € 2,50 per dag), open vuur mag van de brandweer niet.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging villa 6 pers. halfvrij

De ligging van "villa 6 pers. halfvrij" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.