Villa 8 pers. deluxe

8
Bungalow.Net logo

Villapark Villa's du Verdon ligt in de Haute Provence, tussen de Alpen en de Côte d'Azur. Het is één van de mooiste stukjes Zuid-Frankrijk. In een adembenemend decor van nog ongerepte natuur slingert de machtige Verdon zich hier wild kolkend door duizelingwekkend diepe kloven en ravijnen, kabbelt bedaard verder door heerlijk stille bossen om helemaal tot rust te komen in één van de vele uitgestrekte azuurblauwe meren.
Wie rust en kalmte zoekt, komt hier dan ook volledig aan z'n trekken. Wie het liever actief of wat sportiever wil, kan in de onmiddelijke omgeving vrijwel alle buitensporten die er bestaan beoefenen.

Vier vakantie tussen de alpen en de Côte d'Azur
In de Verdon, het gebied tussen de Alpen en de Côte d'Azur, is het pittoreske dorpje Castellane te vinden. Het is één van de meest geliefde plekjes in de Haute-Provence en ligt precies daar waar de 'Les Gorges du Verdon' (de bekendste kloof van Europa) begint.
Castellane ligt zo'n 80 kilometer boven Cannes en is te omschrijven als een typisch middeleeuws bergplaatsje vol historie. Tip: breng een bezoek aan het kerkje 'Capelle Notre Dame du Roc', deze staat op een imposante rots. Ook de smalle steegjes met oude, verweerde deuren in Castellane zelf zijn ook zeker een aanrader om te bezoeken. Er zijn tevens leuke winkels en restaurants te vinden. Rond het dorpsplein is het heerlijk toeven op één van de kleurrijke terrasjes in de schaduw van een oude plataan.

Vakantiepark Villa's du Verdon
In de vrijwel ongerepte omgeving vlakbij het dorpje Castellane ligt het villapark 'Villa's du Verdon'. Het park bevindt zich op loopafstand van het grote recreatiemeer Lac de Castillon en ligt midden in het natuurgebied 'Parc du Verdon'. De luxe villa's liggen in een mooi aangelegde villawijk waardoor rust en privacy gewaarborgd zijn. Toch kunnen ook de actievelingen hun hart ophalen, als gast kunt u gebruik maken van velerlei faciliteiten op 'Villa's du Verdon'. Zo is er onder andere een speeltuin, voetbalveld, volleybal en grote speelweide.

Castellane in Frankrijk: de nabije omgeving
Castellane is niet alleen een toeristische trekpleister, het is namelijk ook dé uitvalsbasis om de prachtige streek tussen Alpen en Côte d'Azur te verkennen. De regio rondom Castellane leent zich prima om daguitstappen te ondernemen naar onder meer de volgende bezienswaardigheden: de Middellandse zee, St.-Tropez, Cannes, Antibes, Nice, Monaco, San Remo, Cuneo, Grasse (parfum), Moustiers-Ste-Marie (porselein), St.-Paul-de-Vence (kunst), Digne-les-Bains (thermen en wellness), Entrevaux, Sisteron, Draguignan, Manosque, Colmars en Barcelonette.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging villa 8 pers. deluxe

De ligging van "villa 8 pers. deluxe" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.