Natuurhuisje in St pierre de vassols

5
Natuurhuisje.nl logo

Welkom in St Pierre de Vassols, een dorp aan de voet van de Mont Ventoux, de berg van de Provence. Het natuurhuisje biedt plaats aan zes personen. Naast drie slaapkamers is er ook een caravan voor het huis. Het kan gebruikt worden door de gasten. Het is een zigeunertrailer zoals je kunt zien op de foto's. Het huis is omgeven door een perceel van 2000 m² met olijfbomen. Schaduwrijke en zonnige plaatsen zijn beschikbaar. Ideaal voor kinderen en iedereen die wil ontspannen. St Pierre ligt op vijf kilometer van Bédoin, het fietsresort voor de beklimming naar Mont Ventoux. Veel plaatsen met bezienswaardigheden zijn gemakkelijk en snel bereikbaar: Avignon, Orange, Vaison la Romain, Sault met de vele lavendelvelden, Aix en Provence, Marseille, etcetera. Je kunt er wandelen, fietsen, klimmen, klimmen, zwemmen, feesten en relaxen en nog veel meer. Je kunt jezelf trakteren op dit alles.

Bijzonderheden natuurhuisje in st pierre de vassols

Afwasmachine, Barbecue, Berging, Binnenplaats, Internet, Internettoegang (WiFi) , Keuken, Koel-/vriescombinatie, Meertje, Open haard, Pelletkachel, Terras, Tuin, Tuin (privé, verlicht), Tuinmeubilair, Tv, Verwarming (CV), verwarming (elektrisch, CV), Berwarming (elektrisch), Wasmachine, Zwembad (gemeenschappelijk) Schwimmbad privat m2, Contactloos verblijf, Sanitaire voorzieningen, Douche, Gas (/fornuis), Parking (x 2), Tweepersoonsbed (x 3), Badkamer, Kinderbed, Slaapbank

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in st pierre de vassols

De ligging van "natuurhuisje in st pierre de vassols" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.