Natuurhuisje in Sillans-la-cascade

6
Natuurhuisje.nl logo

Een schattig vakantiehuis in Sillans-la-Cascade voor 6 personen. Je hebt bij dit vakantiehuis een zeer grote grastuin (2500 m²) vol met olijfbomen, bloemenstruiken en bossen. Met 3 slaapkamers en 2 badkamers biedt dit huis plaats aan 6 personen. Dat is ideaal voor stellen of grote gezinnen. Vanuit je vakantiehuis wandel je door de fraaie natuur richting de bekende waterval van Sillans-la-Cascade. In de groene omgeving zijn heel veel fraaie dorpjes om te bezichtigen. Slenter door de straatjes van Cotignac, bezoek de grotten in Villecroze en haal truffels in het dorpje Aups. Het bekende Lac de Sainte Croix en de Gorges de Verdon zijn binnen een half uurtje te bereiken. Bij het huis vind je een barbecue en kun je pizza's maken in de pizzaoven. Op het overdekte terras zul je het prima naar je zin hebben. De kinderen vermaken zich in de grote tuin, bij het zwembad of bij het voeren van de kippen.

Bijzonderheden natuurhuisje in sillans-la-cascade

keuken parterre: waterkoker,, fornuis(4 kookplaten),, koffiezetapparaat(pads),, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast,, vriezer

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in sillans-la-cascade

De ligging van "natuurhuisje in sillans-la-cascade" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.