Natuurhuisje in Salernes

10
Natuurhuisje.nl logo

Als u altijd al uw eigen domein hebt willen bezitten, dan is deze villa een zeer goede keuze. De tuin van 4000 m2 is compleet omheind, voor de ultieme privacy. Vanuit de villa bent u in enkele stappen bij uw eigen zwembad (diepte 80 cm tot 2 meter). Rondom het zwembad vindt u diverse zitjes en een overdekte buitenkeuken met bar, koelkast en friteuse, waar u lekker aan het einde van de dag gezellig kunt borrelen, terwijl de kinderen zich volop vermaken met de diverse spelen zoals jeu de boule, tafeltennis, tafelvoetbal, basket ballen of voetballen op het uitgestrekte grasveld. Mocht u geen zin hebben om te koken, dan kunt u uw culinaire hart ophalen in Salernes. Daar zijn diverse goede restaurants en cafés. Ook is het heerlijk om door de gezellige dorpskern te lopen met de talloze fonteinen. Vanaf de kasteelruïne boven in het dorp heeft u een goed uitzicht op de mooie daken met de typisch voor die streek hexagonale rode dakpannen. Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn de luxe badplaatsen Sainte-Maxime en Saint-Tropez, op 40 km van de woning. Watersporters kunnen hun hart ophalen in het Lac de Sainte-Croix (30 km) of de beroemde Gorges du Verdon (30 km). Op 7 km ligt het dorpje Sillans-la-Cascade. Hier vindt u, gelegen in de bossen, een waterval van 42 m.

Bijzonderheden natuurhuisje in salernes

open keuken parterre: fornuis(4 kookplaten),, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in salernes

De ligging van "natuurhuisje in salernes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.