Natuurhuisje in Montpézat

8
Natuurhuisje.nl logo

Deze huiselijke, Provençaalse villa ligt op de grens van de Var en de Alpes-de-Haute-Provence. Het huis heeft een mooi, luxe zwembad en een groene tuin. Het is huiselijk en gezellig ingericht en je vindt hier 4 slaapkamers en 2 badkamers die plaats bieden aan 8 personen. Ideaal voor 2 gezinnen. Montpézat is een typisch Provençaals dorpje, gelegen aan de ingang van de Gorges du Verdon. Stap in een kano en verken de wilde ravijnen of breng een bezoek aan het authentieke dorp Moustiers-Sainte-Marie in Parc Naturel Régional du Verdon, op 20 km afstand. Neem in het voorjaar de Lavendel-route op de Valensole en geniet van de heerlijke geur. De goed onderhouden tuin van 2000 m² bestaat uit kleurrijke bloemen, een groot grasveld en verschillende terrassen met een prachtig uitzicht. Tevens vind je hier een heerlijk zoutwaterzwembad, dat tegen een vergoeding verwarmd kan worden. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden.

Bijzonderheden natuurhuisje in montpézat

keuken parterre: eettafel,, waterkoker,, broodrooster,, fornuis(4 kookplaten),, koffiezetapparaat(cups),, magnetron,, afwasmachine

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in montpézat

De ligging van "natuurhuisje in montpézat" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.