Natuurhuisje in Carpentras

4
Natuurhuisje.nl logo

Deze gîte met privézwembad bevindt zich in een grote Provencaalse boerderij waar de eigenaren wonen. De gîte heeft een omheinde tuin waar u geheel privacy geniet. Hier staat comfortabel tuinmeubilair voor u klaar. Bij het zwembad staan ligstoelen. De Mont Ventoux is als het ware om de hoek en Carpentras zelf is beroemd vanwege de verrukkelijke aardbeien. De omgeving is ideaal voor fietsers en wandelaars. Ook met de auto kunt u hier toeren en genieten van al het moois. Ga eens kijken in Avignon, Orange of Vaison la Romaine. De gîte heeft een aangenaam ruime en sfeervolle salon met open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien met onder andere inductieplaten en een Senseo. In de zithoek is er een grote flatscreen HD televisie. Dankzij de airconditioning is het hier altijd aangenaam koel. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200cm) en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (2x90x200cm). Deze twee slaapkamers delen de royale badkamer met douche en WC.

Bijzonderheden natuurhuisje in carpentras

open keuken parterre: fornuis(4 kookplaten),, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie,, kinderbed(op aanvraag),, kinderstoel(op aanvraag)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in carpentras

De ligging van "natuurhuisje in carpentras" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.