Natuurhuisje in Bargemon

8
Natuurhuisje.nl logo

Villa Mopane ligt in een landelijke regio tussen de bergen in Bargemon. De villa is recentelijk gebouwd met gebruik van ambachtelijke materialen die zorgen voor een warme sfeer. Met 4 slaapkamers, een terras en een zwembad is het ideaal voor een vakantie met 1 of 2 gezinnen. Het centrum van Bargemon ligt op 1,6 km afstand en je vindt er 2 musea en een restaurantje waar je gezellig uit eten kunt gaan. Bovendien is er een supermarkt die je kan voorzien van de dagelijkse benodigdheden. Het nabijgelegen meer van Saint Cassien (30 km) vormt een uitstekende vissersplek. De electrische poort geeft toegang tot een parkeerplaats voor 3 à 4 auto's. De 3 ruime slaapkamers zijn ingericht in stijl en voorzien van een eigen douche en apart toilet. Een apart gebouwtje huisvest de vierde slaapkamer met eigen badkamer en toilet. De slaapkamers op de begane grond hebben openslaande deuren naar het terras en het zwembad.

Bijzonderheden natuurhuisje in bargemon

open keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, koffiezetapparaat,, espresso apparaat,, oven,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in bargemon

De ligging van "natuurhuisje in bargemon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.