Maison Supérieur Pont Royal en Provence

8
Bungalow.Net logo

Dit autovrije vakantiepark van 180 hectare kijkt uit over de vallei van de Durance en ligt tegenover het Lubéron-gebergte. Vakantiepark Pont-Royal, op slechts 30 km van Aix-en-Provence en op 45 km van Avignon, is het ideale vertrekpunt om de Provence tussen Alpilles en Lubéron te verkennen.
U kunt uw accommodatie kiezen uit de residenties en vakantiehuizen die in het vakantiepark zijn opgetrokken in de regionale bouwstijl. Het geheel baadt in de sfeer en charme van een Provençaals dorp, met een centraal plein, restaurants en winkels.
Ontdek in het vakantiepark La Vallée des Loisirs: Fantasy Racer-reuzenglijbanen (verboden voor kinderen jonger dan 6 jaar), een golfslagbad, wildwaterbaan, kikkerbad en een kinderboerderij voor de allerkleinsten. Een uitzonderlijke 18-holes golfbaan en een manege met paardrijlessen en paardenritjes behoren tot de aangeboden activiteiten. Mis ook de lokale markt niet op het centrale plein van het dorp: ambachtelijke producten en gegarandeerd Provençaalse specialiteiten.
We vermaken uw kinderen in onze Kidsclubs voor kinderen van 3 maanden tot 11 jaar. Tieners vanaf 12 jaar gaan naar the place to be: de SpOt. Hier kan de jeugd gezellig samenzitten en superleuke activiteiten doen.

€ 1,65 per dag per persoon.
Gratis voor kinderen jonger dan 18 jaar.
Ter plaatse te betalen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging maison supérieur pont royal en provence

De ligging van "maison supérieur pont royal en provence" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.