Vakantievilla Villelaure

10
9
Groepen.nl logo

Deze vakantievilla ligt in het zuiden van de Vaucluse, nabij de Durance in het dorpje Villelaure. Er is plaats voor 9 personen en de villa heeft een 2700 m2 tuin met privé zwembad en authentieke, houtgestookte pizza-oven.

Groepsaccommodatie in Frankrijk met pizza-oven

Er is een woonkamer met open haard, tafel, banken, TV en een eetgedeelte. De omgekeerde airco zorgt voor warme lucht in de wintermaanden en koude lucht in de zomer. Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden en een slaapbank. Er is een badkamer met wastafel en douche en er zijn twee toiletten. Babystoel- en babybedje zijn op aanvraag beschikbaar. Op de eerste etage, welke bereikbaar is via een trap in de woonkamer, staan twee eenpersoonsbedden. Buiten zijn er twee terrassen, waarvan een overdekt. Een grote tuin met privé zwembad van 8 x 4 meter met waterval. Er staan zonnebedjes rondom het zwembad, de parasol zorgt voor schaduw. Er is een barbecue beschikbaar en in de houtgestookte pizza oven kun je pizza's bakken.

Ontdek samen de typisch Franse dorpjes

In het dorp bevinden zich winkels, een bakker en een restaurant en in de nabije omgeving kun je wandelen, fietsen, paardrijden, vissen, golfen en zwemmen. Op een steenworp afstand liggen leuke dorpjes zoals Lourmarin, Ansuis, Cucuron, Bonnieux en Gordes.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla villelaure

De ligging van "vakantievilla villelaure" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.