Natuurhuisje in Rouzède

6
Natuurhuisje.nl logo

Dit prachtige domeintje is door de huidige eigenaren getransformeerd van een ruïne tot een paradijselijke, kleinschalige vakantie-accomodatie. Er zijn drie luxueuze appartementen, waarvan twee voor vier personen en één voor zes personen, voorzien van alle gemakken, zoals compleet uitgeruste keuken met vaatwasser, wasmachine, droogtrommel, koelkast, etcetera. De ruime slaapkamers hebben zeer comfortabele boxspringbedden en een ruime gaderobekast. Ook is er WiFi en sateliet TV. Het natuurhuisje is zeer rustig gelegen (geen buren) in de prachtige natuur van de Charente op 20000 m² eigen grond met ruime parkeerplaats. Ook is er een zoutwater zwembad van circa 55 m² op een erg beschutte plaats met een groot terras en op het domein is er eveneens een restaurant en bar. In de barbecue ruimte is er een tafeltennistafel en nabij het zwembad een trampoline.

Bijzonderheden natuurhuisje in rouzède

Afwasmachine, Barbecue, Binnenplaats (gedeeld met anderen), Eenpersoonsbed (x 2), Internet, Internettoegang (WiFi), Keuken, Meertje, Open haard, Rolstoel toegankelijk, Speeltoestellen, Tafeltennistafel, Terras, Terras (gemeenschappelijk), Terras (privé), Trampoline, Tuin, Tuin (gedeeld), Tuinmeubilair, Tv, Tweepersoonsbed (x 2), Berwarming (elektrisch), Wasdroger, Wasdroger (gedeeld met anderen), Wasmachine, Wasmachine (gedeeld met anderen), Contactloos verblijf

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in rouzède

De ligging van "natuurhuisje in rouzède" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.