Natuurhuisje in Roussines

2
Natuurhuisje.nl logo

Studio op een exclusief en privé landgoed in Frankrijk. Dit natuurhuisje met zonnig terras is geschikt voor twee. Er zijn drie terrassen rondom. Het huis is zo'n 70 m² en bestaat uit twee etages. Op de begane grond vind je de gezellige zitkamer, grote open keuken, één slaapkamer en een kleine badkamer. Aan jou de keuze om de studio etage boven of onder te huren. Beide etages hebben een eigen zitkamer en keuken, twee slaapplaatsen en een badkamer en toilet. WiFi en TV-aansluiting zijn aanwezig in dit natuurhuisje. De huurpijs is gebaseerd op de studio, een gedeelte van de maisonnette. Verblijf met twee personen is mogelijk in het laag- of middenseizoen. Dineer op jouw eigen terras of bij de overdekte open haard. Neem een verkoelende duik in het zwembad. Maisonnettes: authentiek, sfeervol en echt Frans. De maisonnette is net zo authentiek en sfeervol als het landgoed en de omgeving. Bij huur van deze studio kun je gebruik maken van het terras en/of tuin die hoort bij de maisonnette.

Bijzonderheden natuurhuisje in roussines

Afwasmachine, Barbecue, Binnenplaats, Binnenplaats (gedeeld met anderen), Eenpersoonsbed (x 2), Internet, Internettoegang (WiFi), Jeu de boules baan, Keuken, Koel-/vriescombinatie, Meertje, Parking (x 5), Speeltoestellen, Speelweide, Tafeltennistafel, Tafelvoetbal, Terras, Terras (gemeenschappelijk), Terras (overdekt), Terras (privé), Trampoline, Tuin, Tuin (gedeeld), Tuin (omheind), Tuin (privé, verlicht), Tuindeuren, Tuinmeubilair, Tv, Tweepersoonsbed, verwarming (elektrisch, CV), Berwarming (elektrisch), Wasmachine (gedeeld met anderen), Zwembad (gemeenschappelijk) 40 m2

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in roussines

De ligging van "natuurhuisje in roussines" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.