Natuurhuisje in Roussines

6
Natuurhuisje.nl logo

Het natuurhuisje ligt op een exclusief en privé landgoed in Roussines, Frankrijk. Dit natuurhuisje is een grote maisonnette met open keuken die genoeg ruimte biedt voor meerdere kookliefhebbers. De comfortabele woon/eetkamer, drie gezellige, ruime slaapkamers en de flinke badkamer zijn geschikt voor zes personen. Let op: deze maisonnette geeft ruimte aan zes personen, er is echter maar één badkamer aanwezig. Wel zijn er drie toiletten in deze maisonnette aanwezig, evenals wastafels op elke verdieping. Er is een overdekt terras aan de voorzijde en een tuin aan de achterzijde. WiFi en TV-aansluiting zijn aanwezig. Dineer op jouw eigen terras of bij de overdekte open haard. Neem een verkoelende duik in het zwembad. Maisonnettes: authentiek, sfeervol en echt Frans. De maisonnettes zijn net zo authentiek en sfeervol als het landgoed en de omgeving. De natuurhuisjes zijn verschillend qua stijl, grootte en inrichting. Alle maisonnettes hebben een tuin en/of terras.

Bijzonderheden natuurhuisje in roussines

Open keuken op de parterre: Afwasmachine, Eethoek, Internettoegang (WiFi), Koel-/vriescombinatie, Koffiezetapparaat, Kookstel (gas), Magnetron, Oven, Stoelen (x 6), Tafel, Tuindeuren, Waterkoker, Kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in roussines

De ligging van "natuurhuisje in roussines" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.