Natuurhuisje in Poursac

2
Natuurhuisje.nl logo

Een tinyhuisje ( trekkershut ) met eigen ingang en apart sanitairgebouwtje op 10 meter. Voorzien van een basic keukenblokje met 2 pits gasstel, een koelkastje en voorzien van keukenspullen, bestek, borden, keukendoeken ed. Een goed 2 persoonsbed (1.50x2.00mtr) met linnengoed en dekbed. Een tafel en 2 stoelen en buiten 2 tuinstoelen en tafeltje.In het sanitairgebouwtje een douchecabine, wasbakje en toilet, handdoeken aanwezig. Bij het natuurhuisje kan gebruik gemaakt worden van een verwarmd bubbelbad (Max 37 graden). Ook hebben wij 2 gewone fietsen staan die gebruikt mogen worden en kan er een spelletje tafeltennis gespeeld worden. Ook is er een maaltijdservice 17,50 euro p.p. 3 gangen incl drinken (ook vegetarisch)Of op de dag van aankomst de mogelijkheid om gebruik te maken van een welkomstmenu 30 euro voor 2 pers. incl drinken. En de mogelijkheid voor ontbijt, 5 euro voor 2 personen.

Bijzonderheden natuurhuisje in poursac

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Koel-/vriescombinatie, Terras, Terras (overdekt), Internet, Tafeltennistafel, Jacuzzi / hottub, Tweepersoonsbed, Badkamer, Fietsen beschikbaar (gratis)(x 2), Parking, Contactloos verblijf

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in poursac

De ligging van "natuurhuisje in poursac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.