Moncontur 4p 6/8pers

8
Bungalow.Net logo

Kom en geniet van de geneugten van het water en de natuur in een volledig uitgerust verblijf voor uw plezier.
Aan de rand van Anjou, Poitou en Touraine, treft u Moncontour Active Park. De ideale plek voor een sportieve vakantie in het groen. Kom genieten van wateractiviteiten in een prachtig kader. Aan de rand van een meer van 10 ha  kan u aan volgende activiteiten deelnemen, van wakeboarden, tot waterskiën, skateboarden en skaten, maar ook om rustig te ontspannen aan een zandstrand van uitstekende kwaliteit. Ook heeft u toegang tot nog meer activiteiten , zoals vissen, kajakken, waterglijbaan, minigolf, fietsen, tennis ... Met uitzicht op het meer vindt u ons restaurant met zijn terras en een taverne, waar dansliefhebbers dan weer helemaal aan hun trekken komen, met een wals, een wervelende rock'n roll , of een smachtende  tango. Zwemmen in het meer van 10 ha met de Giant waterglijbaan, de Raderstoomboot (toeslag), Kanovaren (toeslag), Beach Volleybal, Minigolf (tegen betaling), Skateboard, spelletjes, speeltuin voor kinderen, tennis (met toeslag), Picknickplaats, Bowlen, Hiking
Fietsverhuur (tegen betaling), Kinderclub (met toeslag), watersport wakeboard (toeslag)
Op 1 uur rijden vindt u een golfbaan 9 holes 18 in Roiffe Fonte-vraud. Kortom , u kan zich niet vervelen op deze veelbelovende plek.


 

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging moncontur 4p 6/8pers

De ligging van "moncontur 4p 6/8pers" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.