Villa 6 pers. vrijstaand

6
Bungalow.Net logo

Villapark Bourg Est - Vigelière is een plek waar je helemaal tot rust kunt komen. Het kleinschalige park met luxe vakantievilla's (sommige met privé zwembad), WiFi en UK sprekende beheerders ligt in een prachtige landelijke omgeving aan de rand van het plaatsje Les Forges. Het park bestaat uit 2 delen: Bourg Est en Vigeliere, die redelijk dicht bij elkaar liggen en voor een groot deel een prachtig uitzicht hebben op de golfbaan Golf des Forges
Tussen de bekende streken Dordogne en Vendee ligt, aan de Atlantische Oceaan, Poitou-Charentes. Er is meer dan één reden waarom Poitou-Charentes een uitstekende plek is om uw vakantie door te brengen. Het is de zonnigste plek in West-Frankrijk met de meeste zonuren per jaar en een gemiddelde temperatuur van 26 graden Celsius. Een heerlijk stabiel klimaat. De streek beantwoordt volledig aan het ideaalbeeld van Frankrijk: een prachtig landschap, pittoreske dorpjes, gezellige terrasjes, een ontspannen sfeer en niet te vergeten een uitstekende regionale keuken.
Poitou-Charentes staat bekend om de grote verscheidenheid aan toeristische activiteiten en mogelijke kinderactiviteiten. Rondom het park liggen leuke dorpjes in het geaccentueerde landschap met elk hun eigen karakter. Als u iets verder rijdt, bereikt u La Rochelle en Ile de Ré aan de kust. De uitgestrekte wetlands van Marais Poitevin zijn ook erg populair met hun lommerrijke kreken.
De grotere steden als Parthenay en zeker Poitiers en Niort zijn zeker een dagtrip waard. Ervaar de sfeer van een Franse stad, de vele restaurants met terrassen, de boetiekjes, de culturele evenementen en historische plaatsen, het bruisende nachtleven.
Twee absolute must-sees in de regio zijn Futuroscope en Puy du Fou. Futuroscope is een themapark in Poitiers rond de thema's multimedia, cinematografie en futuristische audiovisuele technieken. Er zijn verschillende shows waaraan u zelf kunt deelnemen. Puy du Fou is een van de meest populaire parken in Frankrijk en zelfs in Europa. Er zijn verschillende grote shows met ridders, Vikingen, een gladiatorenarena, een middeleeuwse stad, een fort. Voor de kinderen is er een speelkasteel, springende waterstralen en nog veel meer.
Direct naast het park ligt de bekende 27 holes golfbaan Golf des Forges, gerund door Blue Green. Dit is voor velen een belangrijke reden om vooral in het voor- en najaar naar dit park te komen. Loop naar de baan, geniet van een swing met de club en geniet daarna van iets te eten of drinken op het terras van het clubhuis. U kunt met korting greenfees kopen. Meer informatie hierover in Praktische informatie.

Voorzieningen
Park
Receptie: VISA en EuroCard / MasterCard
EN / FR sprekende managers
Animatie voor het hele gezin tijdens zomervakanties (samen met andere parken in Les Forges)
Petanque (toernooien)
Speelplaats
Voetbal (bij de receptie)
Tafeltennis (bij de receptie)
Boekhoek bij de receptie

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging villa 6 pers. vrijstaand

De ligging van "villa 6 pers. vrijstaand" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.