DLF Villa 4 pers + 2 bath

4
Bungalow.Net logo

Domaine Les Forges ligt in het aantrekkelijke en toeristische gebied Poitou-Charentes, net boven de Dordogne. De regio wordt in het westen begrensd door de Atlantische oceaan. De hoofdstad is Poitiers. Dit gebied past helemaal in het ideaalbeeld van Frankrijk: zonzeker, aangename temperaturen, schilderachtige dorpjes, gezellige terrasjes, een relaxte sfeer en niet te vergeten, een uitstekende regionale keuken. Het is nog niet ontdekt door het massatoerisme en biedt daardoor een uitstekend beeld van het authentieke streekgevoel.

Vakantiepark Domaine Les Forges beschikt over uitgebreide voorzieningen voor jong en oud.
- Het vakantieresort is autovrij, waardoor kinderen er veilig en onbekommerd kunnen spelen.
- Ze kunnen spelen in het speeltuintje of op het voetbalveld.
- Iedere zaterdag (in de zomer) wordt er om 14:00 uur gratis golfles voor kinderen verzorgd.

De mogelijkheden voor ontspannende activiteiten zijn haast onbegrensd:
- Er is een Jeu de Boules baan en tafeltennis.
- Het royale en volledig omheinde verwarmde buitenzwembad (15m x 5m) ligt centraal op het park, en is geopend vanaf 1 mei tot 30 september. Er is er een apart peuterzwembad. In het hoogseizoen verzorgt een Nederlandssprekend animatieteam voor een professioneel en gevarieerd kinderprogramma. Naast het zwembad zijn ruime terrassen met ligstoelen en parasols.
- Golfliefhebbers vinden op slechts 2,5 km afstand één van de allermooiste golfbanen van Frankrijk (27 holes) gelegen op 100 ha bos- en weidegronden. De banen zijn toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren golfers. In het clubhuis bevindt zich een professionele en moderne golfshop met een grote verscheidenheid aan golfspullen en accessoires, en een internationaal georiënteerd restaurant.
- Direct buiten het vakantiepark zijn er vele andere sportmogelijkheden zoals wandelen, fietsen, paardrijden en vissen. De bosrijke omgeving leent zich er prima voor. De receptiemedewerkers informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Lekker eten en drinken is onlosmakelijk verbonden met een vakantie in Frankrijk.
- Tijdens het hoogseizoen is de zwembadbar geopend voor een lekker drankje, hapje, kleinere snacks en ijs.
- In midden- en hoogseizoen worden er elke ochtend verse broodjes op het park gebracht door de plaatselijke bakker.
- Voor een goede lunch of avondmaaltijd is er op slechts 2 km afstand een sfeervol restaurant met terras. Hier wordt een gevarieerd menu geserveerd met zowel streek- als internationale gerechten.
- Op de golfbaan bevindt zich een uitstekend restaurant met een gevarieerde lunch- en dinerkaart.
- Bij de typisch Franse dorpjes in de omgeving kunt u genieten van de lokale culinaire mogelijkheden of van een drankje of ijsje in de zon op een terras in een van de vele restaurants of brasserieën.
- Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver te rijden. In Vasles (binnen 5 minuten) is een kleine supermarkt. Binnen 10 minuten rijden bevinden zich in de omliggende dorpjes een uitstekende supermarkt, een warme bakker voor heerlijke verse broodjes en een slager voor barbecue vlees kunt inkopen.
- De Nederlandssprekende medewerkers van de receptie informeren u graag over de adressen! Bij de parkreceptie zelf is het ook mogelijk dagelijks verse broodjes en croissants te bestellen om uw dag op uw veranda met een goed Frans ontbijt te beginnen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging dlf villa 4 pers + 2 bath

De ligging van "dlf villa 4 pers + 2 bath" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.