Natuurhuisje in Englancourt

9
Natuurhuisje.nl logo

Verblijf in dit grote vakantiehuis met een authentieke uitstraling. Het is gelegen in de heuvels en voorzien van 5 slaapkamers waar 9 gasten in kunnen overnachten. Deze optie is ideaal voor familievakanties. Begin de ochtend met een heerlijke frisse wandeling door het bos, dat op 100 m van de accommodatie ligt. Op 8 km afstand vind je een supermarkt waar je een ontbijtje kunt scoren en 's avonds kan je gezellig dineren in 1 van de restaurantjes (7 km). Als je niet uit eten wenst te gaan, kan je in de keuken zelf een diner bereiden voor jouw gezelschap. Je kunt jezelf opfrissen in de badkamer, die is voorzien van onder andere een douche en een wastafel. De tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en de kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen of in de zandbak. Met de auto kun je gemakkelijk reizen naar verschillende leuke bezienswaardigheden in de omgeving van het verblijf.

Bijzonderheden natuurhuisje in englancourt

keuken parterre: radio,, fornuis(keramisch),, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in englancourt

De ligging van "natuurhuisje in englancourt" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.