Groepsaccommodatie La Vendee

10
10
Groepen.nl logo

Karakteristieke boerderij met comfortabele kamers. Temidden van de prachtige omgeving, het heerlijke klimaat, de zee en het strand, de marais, de cultuur en het kunstzinnige talent in de Vendée. Rust en vrijheid!

Groepsaccommodatie in Frankrijk aan de kust 


De Auberge is een authentieke Vendeaanse boerderij met stal uit 1904. Er zijn 4 slaapkamers met zitje en allen voorzien van eigen sanitair. Er is een gezellige ontbijtruimte waar een ontbijtbuffet wordt geserveerd. De stal bevind zich naast de boerderij. Deze is ingericht als verblijfsruimte. Diverse gezellige zithoekjes, een dartbord, tafelvoetbal, spelletjestafel en bar. Ook hier zijn sanitaire voorzieningen voorhanden. Buiten terrasjes in zon en schaduw, een petanque baan. In het weiland is kamperen mogelijk incl sanitair. Er is een petit restaurant en verzorgen graag uw lunch en/of diner. 

Samen genieten aan het strand


Aan de poort van pittoresk St-Jean-de-Monts, midden in de Marais en op 4 kilometer van de zee en het strand. Tussen talloze slootjes, koeien en bossen, en in de luwte van de stilte genieten we van de natuur, de vele brocante markten en vele eigentijdse culturele festivals. Kilometers fietsroutes, oneindige wandelpaden door naaldbossen en door woest duinlandschap. De Vendee is echt  de moeite waard.  Onze auberge ligt aan een departementale fietsroute die je overal heen kan leiden.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie la vendee

De ligging van "groepsaccommodatie la vendee" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.