Rose Cottage

8.7
3
Gites.nl logo

Dit huisje is ontworpen om het leven gemakkelijk voor rolstoelgebruikers - geaccrediteerd met Paralysé de France - en is gelegen in de binnenplaats van onze boerderij. Ideaal voor een koppel of een klein gezin het heeft een comfortabele woon / eetkamer / keuken met full size oven, kookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron, TV (Freeview), openslaande deuren naar een grote familie slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden (gescheiden door privacy gordijn) en een grote walk-in natte ruimte met ruime douche, wastafel en toilet - douche en toilet moeten handgrepen om de toegang te vergemakkelijken en getogen closetzitting indien nodig beschikbaar is. Er is een flatscreen terras om te genieten van buiten te dineren in de zomer 's avonds.
Het onverwarmde splash zwembad is gelegen in de huisjes in Ergny en wordt alleen gebruikt door de gasten het verblijf in Rose Cottage en de schuur en is geopend van juni tot eind september.
Elk huisje is uitgerust met gratis WiFi, TV via Freeview zat en een dvd-speler (met een selectie van dvd's beschikbaar), evenals teak buiten eettafel en stoelen, ligstoelen om te delen en parasol. Er is een BBQ voor elke cottage. Handdoeken en het ganse huis en beddengoed zijn inbegrepen voor alle eigenschappen, maar niet badlakens voor Rose Cottage.
Reizen kinderbed en kinderstoel en babybadje zijn beschikbaar op aanvraag gratis. Electric, gas en water zijn allemaal gratis verstrekt. We bieden ook een welkomstpakket van verse croissants en verse bloemen en een lekkere fles wijn te genieten voor alle huisjes. Alle huisjes zijn geheel rookvrij, maar u kunt buiten roken.
Als u iets bijzonders vieren dan champagne, kan bonbons en bloemen worden geregeld en voor de kerst, smaakvolle decoraties zijn beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging rose cottage

De ligging van "rose cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.