Domaine Sauvage

6
Gites.nl logo

Deze vakantievilla voor 6 personen met zijdelings zeezicht en luxueuze afwerking is van alle comfort voorzien. Deze villa heeft een mooi gedecoreerde living met flatscreen televisie. De open keuken is volledig uitgerust (frigo, microgolfoven, waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser, potten en pannen, eetservies ,…). In de badkamer op de eerste verdieping is er een bad/douche, lavabo en WC. Op de begane grond is er een apart toilet voorzien. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, een met dubbel bed en een tweede met twee enkele bedden. In de living is er een slaapbank voor 2 personen. Elke villa heeft een terras met tuinmeubilair.
Exclusief toeristenbelasting: 1 euro per persoon.
Het is mogelijk om gratis een babykit bij te boeken tijdens het maken van je reservatie. Met deze kit beschik je over een babybedje en een stoeltje. Omwille van hygiënische reden vragen wij om bedlinnen voor het babybedje zelf mee te brengen.

Boekingsinformatie

Ligging domaine sauvage

De ligging van "domaine sauvage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.