Tiny house op groot afgelegen privé terrein

4
Gites.nl logo

Het huisje staat afgelegen en vrijstaand op een enorm terrein met eigen oprit. U bent hier volkomen alleen: er zijn geen buren en de eigenaar is er ook niet. U ziet uit over het prachtige Normandische platte land en het is 's nacht volkomen donker. Er zijn geen vakantiehuizen te vinden waarbij de buren verder weg wonen. Het is een ecologisch huisje in die zin dat er een composttoilet is. Dit toilet is in de aangebouwde schuur! Op de begane grond is een keukentje met gasfornnuis met oven en een kolekast met vriezer, het bed en een grote houtkachel enn wasmachone. Het hout is gratis. Er is een bad op de eerste verdieping. Wie graag eens de camping helemaal voor zichzelf heeft en ook nog eens lekker droog en warm wil zitten is hier op zijn plek. Het is genieten van de enorme rust en ruimte. Vanuit het huisje is veel leuks te doen: zwemmen, het strand, kastelen, 2e-wereldoorlog geschiedenis, lekker eten.
Dit basic huis is voor natuurliefhebbers die alleen willen zijn en graag Normandië willen verkennen om thuis te komen bij de houtkachel en te genieten van de rust en die het compost toilet niet erg vinden.

Boekingsinformatie

Ligging tiny house op groot afgelegen privé terrein

De ligging van "tiny house op groot afgelegen privé terrein" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.