La Drutiere

13
Gites.nl logo

La Drutiere bestaat uit twee gebouwen, die als een geheel samen worden gehuurd: de boerderij met 5 slaapkamers voor 10 personen en daarnaast de Gables voor maximaal 4 personen. Zo kun je met de hele familie of met vrienden op vakantie en is er ruimte voor privacy! Het ene gebouw is een Franse woonboerderij met originele kenmerken. De inrichting is een combinatie van moderne en traditionele meubels, met alle comfort van een moderne woning en een Franse ambiance. Er is een gezellige houtkachel.
Op de benedenverdieping is een toilet, een grote, comfortabele woonkamer, een grote keuken.
Er zijn vijf slaapkamers, een familiebadkamer en een eigen badkamer met douche bij een van de slaapkamers.
De slaapkamers zijn ruim en de bedden zijn heerlijk.
Alle bedlinnen (behalve babybedjes) en handdoeken zijn aanwezig, maar wij vragen gasten wel handdoeken mee te nemen voor bij het zwembad.
Een aantal bordspelletjes en boeken zijn beschikbaar. Er is een flatscreen-tv, een Freeview-box en een dvd-speler.
In de keuken is een gasfornuis met oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, wasmachine, magnetron, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, strijkijzer met strijkplank en wasmachine. Er is een kinderstoel en een tweede kan op verzoek worden verstrekt.
Aan de tafel is plaats voor 8 tot 10. Openslaande deuren leiden vanuit de keuken naar de tuin, met uitzicht over de weilanden.
Eerste verdieping:
De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een familiebadkamer. Alle slaapkamers zijn licht, ingericht in Frans boerderijthema, met houten vloeren.
Bovenaan de oude eikenhouten trap vanuit de woonkamer, ligt de eerste slaapkamer met tweepersoonsbed. De kamer is ingericht met een bed van 120 breed, een ladekast en een kledingkast. Deze aantrekkelijke kamer biedt een prachtig uitzicht op de weilanden erachter.
Ernaast ligt een tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed (120 breed), nachtkastje, commode en een kledingkast. Deze kamer kijkt uit op de voortuin en de binnenplaats.
Tegenover de slaapkamer met tweepersoonsbed bevindt zich een opstap naar de slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90 cm breed), een nachtkastje, een ladekast en een ophangruimte voor kleding. De tweepersoonskamer met 2 aparte bedden biedt ook uitzicht op de voortuin en de binnenplaats.
De familiebadkamer met uitzicht op velden, bestaat uit een witte badkamer met douche boven het bad, wastafel en toilet.
Tweede verdieping:
Bovenaan de trap naar de tweede verdieping is de derde slaapkamer met eigen badkamer. De kamer is ingericht met een tweepersoonsbed van 1.20, een ladekast en een kledingkast. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel.
Een andere slaapkamer bevindt zich aan de andere kant van de overloop, opnieuw met een 120 cm tweepersoonsbed, commode en een kledingkast. Beide slaapkamers op de tweede verdieping hebben Velux-ramen in het dak.
Op de overloop bevindt zich een houten kinderledikant en een vouwbedje, die naar keuze in een van de slaapkamers kunnen worden bijgeplaatst. Er zijn ook traphekjes beschikbaar.
The Gables: Op hetzelfde terrein staat een kleiner gebouw, dat samen met het hoofdgebouw wordt verhuurd. Het is geschikt voor 3/4 personen, of een stel of een klein gezin.
Op de begane grond vind je een kitchenette / eetkamer met een trap naar de eerste verdieping. De kitchenette heeft een kleine koelkast met vriesvakje, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron en alle gebruikelijke keukenspullen.
Boven vind je een grote open woonkamer met slaapgedeelte, met een groot raam met verbluffend mooi uitzicht over het Franse glooiende landschap.
Een Super King size bed biedt prachtig uitzicht over het Normandsche Maine Nationale Park, met schitterende zonsondergangen en nachtelijke sterrenhemels. Een eenpersoonsbed staat in een verder gedeelte, als dit nodig is voor een 3e persoon. Kinderbedjes zijn ook beschikbaar. Je vindt er ook een grote kledingkast en laden. De grote badkamer bestaat uit een douche, toilet en wastafel met wastafelmeubel.

Boekingsinformatie

Ligging la drutiere

De ligging van "la drutiere" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.