Tricolore Normandie - Gite Rouge

9.2
10
Gites.nl logo

Gite Rouge is een geheel vernieuwde en verbouwde Gite . Indeling: Ruime eetkeuken met houtkachel,eettafel geschikt voor 10 personen. Slaapkamer beneden met een tweepersoons bed en vaste wastafel. Apart toilet. Badkamer 1: douche, vaste wastafel en toilet. Badkamer 2: douche en vaste wastafel. Grote living met zitbanken en houtkachel. Verdieping voorzijde: 2 slaapkamers .Slaapkamer 1) 2 persoonsbed en 1 persoonsbed., kledingkast. slaapkamer 2); 2 persoonsbed. Verdieping achterzijde: vide met 2 eenpersoonsbedden., kledingkast . Slaapkamer met 4 eenpersoonsbedden.
Alle eenpersooonsbedden kunnen ook aan elkaar geplaatst worden. Draadloos internet aanwezig. Vanuit de Gite is een prachtig uitzicht op het dal.
.
U heeft zowel voor als aan de zijkant van de gite een terras, voorzien van een tafel met stoelen en betonnen bbq., zodat u desgewenst de hele dag in de zon kunt zitten, maar er ook altijd een schaduwplek is. Het terras aan de voorkant grenst aan de binnenplaats.

Boekingsinformatie

Ligging tricolore normandie - gite rouge

De ligging van "tricolore normandie - gite rouge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.