La Mare Cottage

8
Gites.nl logo

La Mare Cottage is een zeer mooie schuur die dateert uit de jaren 1700.
De accommodatie voor 8 personen is verdeeld over 2 verdiepingen, het huisje is aantrekkelijk ingericht, goed uitgerust en mooi ingericht met enkele vintage en antieke voorwerpen.
Keuken en eetkamer
De keuken is uitgerust met inbouwelementen, keukentafel en -stoelen, een grenenhouten commode, grote grenenhouten rekken, een gasfornuis (flessengas), een vaatwasmachine, een droger, een magnetron en een Tassimo koffiezetapparaat plus alle gebruikelijke kleine apparaten. Er is voldoende serviesgoed, bestek en kookgerei en er is een selectie van kookboeken - perfect voor elke fanatieke kok! Er is UK-tv aanwezig.
Er is nog een eettafel en stoelen in het salongedeelte, onder de tussenverdieping.
Woonkamers
Een gang vanuit de keuken leidt naar een prachtige salon/eetkamer/spelkamer met een houtkachel, comfortabele zitplaatsen, een kleine bibliotheek en openslaande deuren naar de voorkant van het huisje. Er zijn genoeg boeken, puzzels, spelletjes en dvd's om iedereen bezig te houden. Er is een tv die dvd's speelt. We hebben ook een videospeler en een grote bibliotheek met vintage video's, veel kinderfilms waaronder veel Disney.
Slaapkamers
Boven de salon is een mezzanine (4e slaapkamer), met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche - deze kamer is niet geschikt voor jonge kinderen vanwege de steile trap en het open karakter van de ruimte.
Er zijn 3 slaapkamers op de tweede verdieping die toegankelijk zijn via een trap vanuit de keuken, een tweepersoons (kingsize antiek messing bed) met tv-scherm, een grote kamer met twee eenpersoonsbedden en een mooie kleinere kamer met een eenpersoonsbed en een opklapbaar eenpersoonsbed - er is een "Jack & Jill" wc toegankelijk als een suite vanuit de tweepersoonskamer en door de andere kamers via een tweede deur, dit is inderdaad erg handig 's nachts!
Badkamers
Op de begane grond, buiten de gang is een familie natte ruimte met twee wastafels en een groot op maat gemaakt mozaïekbad, ideaal voor jonge kinderen.
Op de tussenverdieping is er een doucheruimte en wc.
Er is een "Jack & Jill" wc op de eerste verdieping.

Boekingsinformatie

Ligging la mare cottage

De ligging van "la mare cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.